
رسیدن به ۱۰۰۰ سابسکرایب احتمالا اولین مسئله ای است که ذهن یوتیوبرهای تازه کار را درگیر می کند. رسیدن به این عدد نه تنها یک موفقیت مهم در روند فعالیت در یوتیوب به حساب می آید، بلکه نشان ورود شما به دروازه کسب درآمد از این پلتفرم نیز محسوب می شود. اما همه می دانیم که در فضای آنلاین، رقابت بیداد می کند؛ پس چطور می شود در چنین شرایطی ۱۰۰۰ سابسکرایبر جذب کرد؟ چطور می توان درخشید؟ در این مقاله قرار است همین مسئله را به طور کامل، بررسی کنیم.
چرا عدد ۱۰۰۰ سابسکرایب اهمیت دارد؟
قبل از اینکه به تکنیک ها بپردازیم، لازم است بدانید که چرا رسیدن به ۱۰۰۰ سابسکرایبر اهمیت زیادی دارد. همانطور که در ابتدا مختصرا اشاره کردیم، برای فعال سازی امکان کسب درآمد از یوتیوب یا همان YouTube Monetization، دو شرط اصلی را باید داشته باشید:
- حداقل هزار سابسکرایبر
- ۴۰۰۰ ساعت واچ تایم در ۱۲ ماه گذشته
در نتیجه، اگر کسی به این عددها نرسد، عملا نمی تواند از محتوایی که در یوتیوب منتشر می کند، درآمدی داشته باشد. پس بسیار مهم است که دقیقا بدانیم چگونه به هزار سابسکرایب برسیم.
۳ تکنیک رسیدن به ۱۰۰۰ سابسکرایب
شکی نیست که نکات و تکنیک های بسیار زیادی برای تحقق این هدف وجود دارد؛ اما در این بخش سعی داریم مطالبی را بیان بکنیم که در عین سادگی، خیلی ها از آن ها غافل می شوند. پس شما می توانید به عنوان یک یوتیوبر، با تمرکز بر این تکنیک ها، از رقبای تازه کار خود، جلو بیفتید.
تکنیک اول: تولید محتوا بر اساس قالب های پربازدید
قبل از هرچیز، باید بدانید که قرار است برای چه افرادی محتوا تولید کنید. باید بدانید که این افراد چه ویژگی ها و علایقی دارند. اگر ندانید، انگار آب در هاون می کوبید!
برای رسیدن به ۱۰۰۰ سابسکرایبر، بعد از اینکه خلق و خوی مخاطبان هدف خود را شناسایی کردید، باید بدانید که یکسری از ویدئوها که قالب خاصی دارند، در الگوریتم یوتیوب، راحت تر جا می افتند و اشتراک بیشتری نسبت به بقیه ویدئوها می گیرند. قالب هایی مثل:
- ویدئوهای مقایسه ای
- نقد و بررسی صریح
- آموزش های سریع و در عین حال به شدت کاربردی
- بیان تجربیات شخصی و داستان محور بودن محتوا
تکنیک دوم: جذب سابسکرایب ارگانیک
منظور از جذب سابسکرایب ارگانیک این است که از راه هایی به غیر از الگوریتم یوتیوب، افراد را جذب کانال خود کنیم. یکی از آن راه ها، استفاده از کال تو اکشن های هوشمندانه است؛ این روش بسیار رایج، ساده و در عین حال موثر است. نکته مهم درباره آن، طبیعی بودن درخواست شما برای سابسکرایب کردن کانالتان است. سعی کنید در دل محتوا و به شکلی کاملا طبیعی، از مخاطب مستقیما درخواست کنید کانال شما را سابسکرایب کند؛ می توانید از کال تو اکشن های کانال های بزرگ، الگوبرداری کنید.
روش بعدی برای جذب ارگانیک سابسکرایب، استفاده از سایر پلتفرم هاست. اگر بتوانید حضور فعال و مفیدی در اینستاگرام، تلگرام یا حتی سایت شخصی خود داشته باشید، می توانید کاربران زیادی را به کانال خود هدایت کنید. مثلا ارائه بخش جذابی از محتوا در اینستاگرام و دعوت به دیدن ادامه آن در کانال یوتیوب، یکی از بهترین تکنیک ها برای رسیدن به ۱۰۰۰ سابسکرایب به شمار می رود.
تکنیک سوم: صبر، استمرار و لذت از مسیر
تکنیک سوم برای رسیدن به ۱۰۰۰ سابسکرایب همین سه کلمه ای است که در بالا گفتیم! تعداد قابل توجهی از افراد، به محض اینکه در سریع ترین زمان ممکن، نتیجه دلخواه خود را مشاهده نمی کنند، کار را رها می کنند. یادتان باشد که یوتیوب یک بازی بلندمدت است؛ فقط کسانی در این مسیر موفق می شوند که صبور بوده و به شکل مستمر، محتوای درجه یک و با کیفیت در کانال خود منتشر می کنند.
احتمالا با خود بگویید که این یک تکنیک کلیشه ای بود و من خودم آن را می دانستم! باید بگوییم که اشتباه بسیاری از افراد، همینجاست؛ نا امید نشدن کلید اصلی موفقیت در یوتیوب است. فقط به شرطی که موضوع درستی را انتخاب و دو تکنیک قبلی را به خوبی اجرا کرده باشید.
نقش تحلیل داده ها در رسیدن به ۱۰۰۰ سابسکرایب
اینکه چگونه به هزار سابسکرایب برسیم هدفی است که فقط در صورتی به طور کامل محقق می شود که تحلیل کردن هم در کنار آن باشد. شما باید به عنوان یک یوتیوبر، تحلیل عملکرد خود را یاد بگیرید. یوتیوب ابزارهایی مثل YouTube Analytics را ارائه کرده تا بفهمید کدام ویدئوها بیشتر دیده شده اند، کاربر در چه زمانی ویدئو را ترک کرده یا اینکه چه عنوان هایی جذابیت و نرخ کلیک بالاتری داشته اند. بررسی دقیق این اطلاعات، به شما کمک می کند تا بفهمید که آیا به درستی در مسیر خود به پیش می روید یا خیر.
سخن پایانی
حالا که می دانید چگونه به هزار سابسکرایب برسیم، نباید زمان را از دست بدهید! همانطور که گفتیم، رقابت در این فضا، بسیار زیاد است. در این مقاله به اهمیت رسیدن به عدد ۱۰۰۰ و تکنیک های افزایش سابسکرایبر اشاره کردیم؛ همچنین گفتیم که در تکمیل این موارد، از ابزارهای تحلیل آمار محتواهای خود، به جهت بهبود عملکردتان، استفاده کنید. ضمنا، به یاد داشته باشید که قرار نیست یک شبه به نتیجه برسید.